Sipas Daçiqit Kosova nuk është e gatshme për kompromis kur është fjala për statusin

Sipas Daçiqit Kosova nuk është e gatshme për kompromis kur është fjala për statusin

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq deklaroi sot se nuk e sheh gatishmërinë e Prishtinës për kompromis kur është fjala për statusin e Kosovës, por shton se “edhe ata gjithashtu kanë disa kufizime dhe detyrime”.

Daçiq i tha “TV Prva” se kohë më të mirë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës nuk do të ketë.