Raporti i DASH-it për të drejtat e njeriut

Raporti i DASH-it për të drejtat e njeriut

Departamenti amerikan i Shtetit publikoi raportin mbi të Drejtat e Njeriut në botë, e në pjesën për Kosovën trajtohen një numër çështjesh, ndër më kryesoret që nënvizohen janë korrupsioni në strukturat qeveritare, kërcënimi e dhuna ndaj gazetarëve dhe kthimi i personave që përmbushin standardin e refugjatit në vendet e origjinës./21Media