Death Wish është një film që ende nuk është publikuar, i zhanrit aksion që ka të bëjë me një “vullnetar të drejtësisë“

Death Wish është një film që ende nuk është publikuar, i zhanrit aksion që ka të bëjë me një “vullnetar të drejtësisë“

Bruce Willis luan rolin kryesor në film, një karakter që disa kriminelë i vrasin gruan dhe i plagojnë vajzën. Kur policia nuk mund të bëjë asgjë në këtë drejtim, ai i merr gjërat në duart e tij, shkruan rtv21.tv.

Përveç Willis në film aktrojnë edhe Vincent D’Onofrio, Dean Norris, Kimberly Elise, Mike Epps, Elizabeth Shue e aktorë të tjerë.

Filmin do të mund ta ndiqni në kinema me datën 22 nëntor të këtij viti. Pamjet e para të filmit janë në vazhdim:

/21Media