Debati do të fillojë nga ora 10:00

Debati do të fillojë nga ora 10:00

Debati publik për pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Institutin për Afirmim të Marrëdhënieve Ndëretnike organizon debatin publik.

Ky debat pritet të fillojë nga ora 10:00 në Qendrën Mediale në Çagllavicë, dhe ka të bëjë me pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar./21Media