Çka u debatua sot në Komisionin Parlamentar për Buxhet e Financa?

Loading...

Çka u debatua sot në Komisionin Parlamentar për Buxhet e Financa?

Komisioni parlamentar për Buxhet dhe Financa sot ka rekomanduar që të ulen pagat për 25 për qind për zyrtarët e lartë në Trustin e Kursimeve Pensionale. Në rekomandime thuhet që pagat e këtyre zyrtarëve të jenë në nivel të pagave të drejtuesve të Bankës Qendrore të Kosovës./21Media