Nuk kaloi propozimi i Ministrisë së kulturës

Nuk kaloi propozimi i Ministrisë së kulturës

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji ka shqyrtuar sot Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Kinematografinë, atë për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për të drejtat e autorit dhe atë për Bibliotekat.

Ky komision parlamentar nuk miratoi propozimin e Ministrisë së Kulturës për harmonizim të Ligjit për Kinematografinë. Diskutimi më i ashpër ishte për gjobat që lidhen me ndryshimin e destinimit të objekteve të kulturës./21Media