Intervistë me Donika Eminin, njohëse e çështjeve evropiane

Intervistë me Donika Eminin, njohëse e çështjeve evropiane

Ratifikimi i demarkacionit me Malin e Zi shënon një hap drejt liberalizimit të vizave por dhe integrimit evropian. Për këtë çështje, reporterja jonë, Albulena Nuha, do të zhvilloj një bisedë me njohësen e çështjeve evropiane, Donika Emini./21Media