Pos kampanjës duhet ngritur edhe edukatën për ajër më të pastërt!

Pos kampanjës duhet ngritur edhe edukatën për ajër më të pastërt!

Cilësia e ajrit në Kosovë vazhdon të jetë shqetësues, sidomos në disa qendra, duke tejkaluar edhe normat e lejuara. Kështu u tha në tryezën “Cilësia e ajrit në Kosovë, sfidat dhe veprimet”. U bë e ditur se  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit hapësinor ka hartuar planin e aktiviteteve për përmirësimin e cilësisë së ajrit vjeshtë-dimër 2017-2018. Intervsitën me ministren Albena Reshitaj e zhvilloi gazetarja Valmira Hoti./21Media