Gashi: Ligji heq dilemat për keqpërdorime dhe shpëlarjen e parave.-Rukiqi: Kontribut i drejtpërdrejt për zhvillim të vendit dhe fuqizimin e sportit.-Belegu: Ligji në fjalë do ta përmirësojë fushën e sportit dhe kulturës

Gashi: Ligji heq dilemat për keqpërdorime dhe shpëlarjen e parave.-Rukiqi: Kontribut i drejtpërdrejt për zhvillim të vendit dhe fuqizimin e sportit.-Belegu: Ligji në fjalë do ta përmirësojë fushën e sportit dhe kulturës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi tha se zbatimi i Ligjit për Sponsorizim në fushën e sportit, kulturës dhe rinisë, pritet të sjellë përfitime të mëdha për këto kategori. Sipas tij, pritjet janë që vlera e sponsorizimeve gjatë një viti të jetë deri në 30 milionë euro./21Media