Opozita kërkon të mos shfuqizohet vendimi.- Kurti: Taksa do të zëvendësohet me reciprocitet.- Haradinaj: Të lutem të mos e largo taksën ndaj Serbisë.- Abazi: Taksa e ka kryer punën e saj .-Mustafa: Reciprociteti është shumë kompleks, me pasoja shumëdimensionale

Opozita kërkon të mos shfuqizohet vendimi.- Kurti: Taksa do të zëvendësohet me reciprocitet.- Haradinaj: Të lutem të mos e largo taksën ndaj Serbisë.- Abazi: Taksa e ka kryer punën e saj .-Mustafa: Reciprociteti është shumë kompleks, me pasoja shumëdimensionale

Taksa prej 100% e vendosur nga Qeveria Haradinaj ka ngjallur reagime dhe përplasje ndërmjet pushtetit dhe opozitës nëse duhet të mbes në fuqi apo e njëjta të zëvendësohet me reciprocitet ashtu siç ka deklaruar kryeministri, Albin Kurti. Ish-kryeministri, Ramush Haradinaj, ka thënë se nëse taksa shfuqizohet Kosova do të ketë pasoja të mëdha në raport me Serbinë.(E përgaditi- Burim ZARIQI, kamera- Gyner MUJA)./21Media