Osmani: Bllokada e dialogut nuk lidhet me taksën

Osmani: Bllokada e dialogut nuk lidhet me taksën

Deputetet e Kuvendit kanë kritikuar palën Serbe për bllokimin e dialogut dhe sjelljen agresive kundër shtetit të Kosovës. Në debatin “Gratë për dialogun” të organizuar nga instituti RIDEA, deputetet femra gjithashtu kanë kërkuar që Serbia t’i pranoj krimet e kryera në Kosovë./21Media