Selmanaj: Driton Gashi ka vazhduar lojën e presidentit.-Selmanaj: Ka përpjekje nga deputetët e PDK-së që të bllokojnë punën e komisionit.-Musliu: Ne nuk jemi komision hetimor por puro politik

Selmanaj: Driton Gashi ka vazhduar lojën e presidentit.-Selmanaj: Ka përpjekje nga deputetët e PDK-së që të bllokojnë punën e komisionit.-Musliu: Ne nuk jemi komision hetimor por puro politik

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Shpend Maxhuni dhe ish-drejtori Driton Gashi, janë intervistuar sërish nga Komisioni Hetimor Parlamentar, për dëbimin e gjashtë shtetasve turq. Shefi aktual i AKI-së Shpend  Maxhuni, është intervistuar për dy orë, ndërsa ish- drejtori Driton Gashi, refuzoi t’u përgjigjet pyetjeve të deputetëve./21Media