36 vullnetarë të Korpusit të Paqes në Kosovë

36 vullnetarë të Korpusit të Paqes në Kosovë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Greg Delawie ka thënë se partneriteti mes Kosovës dhe SHBA-ve nuk do të ndryshojë kurrë. Ai këto komente i bëri me rastin e betimit të 36 vullnetarëve të rinj të Korpusit amerikan të Paqes./21Media