Thaçi: I respektoj vendimet e deputetëve

Thaçi: I respektoj vendimet e deputetëve

Delegacioni i Bashkimit Evropian sot përfunduan vizitën e tyre zyrtare në Kosovë. Në takimet e zhvilluara me udhëheqësit e shtetit dhe përfaqësuesit e partive politike ata kërkuan që të ndalet çdo iniciativë për shfuqizimin e Gjykatës Speciale. Presidenti Hashim Thaçi tha se nuk e mohon e as nuk e kundërshton çdo vullnet të deputetëve rreth Gjykatës Speciale. Ndërsa, ministri i Drejtësisë Abelard Tahiri bëri të ditur se tashmë Gjykata Speciale është funksionale. /21Media