Vizitojnë Kuvendin e Kosovës

Vizitojnë Kuvendin e Kosovës

Sot dy komisione të Kuvendit takohen me një delegacion të Bundestagut gjerman. Këtë e bëri të ditur Kuvendi i Kosovës përmes një komunikate për media.

Ky takim pritet të fillojë në orën 12:00.

Sot, Komisioni për Integrime Evropiane dhe Komisioni për Punë të Jashtme, do të mbajnë takim me përfaqësues të Grupit të Miqësisë për marrëdhënie me shtetet e Evropës jug-lindore të Bundestagut Gjerman”, thuhet në njoftimin e kuvendit. /21Media