Lovato për një kohë të shkurtër të humb shumë kilogramë dhe të kthej vetën në top formë

Lovato për një kohë të shkurtër të humb shumë kilogramë dhe të kthej vetën në top formë

Këngëtarja 24 vjeçare përveç që është duke u marrë intensivisht me palestër, ajo do të jetë pjesë e veshjeve sportive për femra “Fabletics Collection”.

Lovato ka treguar se kur ka marrë një propozim të tillë e ka ditur që nuk do të mund t’i rezistojë pasi qe është një arritje shumë e madhe për të.

Demi Lovato poston shumë shpesh fotografi në rrjetet sociale, të cilat çdo ditë e më shumë tregojnë rezultate pozitive të ndryshimit që ka bërë. Ajo ka thënë se është shumë krenare me veten që ka mundur të bëjë një ndryshim të tillë dhe se çdo kush duhet të tentojë të krijojë versionin më të mirë të vetës.