7 prej 37 të akuzuarve janë dënuar me burg të përjetshëm

7 prej 37 të akuzuarve janë dënuar me burg të përjetshëm

Shtatë shekuj e 46 vjet dënim me burg! Kështu vendosi sot Gjykata e Maqedonisë për të ashtuquajturin “Grupi i Kumanovës”.

7 prej 37 të akuzuarve janë dënuar me burg të përjetshëm, ndërkaq 4 persona janë liruar, shkruan TV21.TV

Lista e dënimeve për secilin nga të akuzuarit:

Andi Krasniqi, burgim të përjetshëm.

Demë Shehu, burgim të përjetshëm.

Fadil Fejzullahu, burg të përjetshëm.

Fejzullah Rushitovski, burgim të përjetshëm

Nasuf Beqiri, burg të përjetshëm.

Valdet Zekaj, burg të përjetshëm.

Beg Bajra, burgim të përjetshëm.

Sami Ukshini, 40 vjet.

Qenan Iseni, 20 vjet.

Irfan Luftiu, 14 vjet.

Fadil Elshani, 20 vjet.

Esat Kafexholli,. 40 vjet.

Ardian Bujari, 40 vjet.

Shefqet Hallaçi, 40 vjet.

Lirim Demiri 20 vjet.

.Hajrush Avdijaj 20 vjet.

Betim Kabashi, 40 vjet.

Genc Sefaj, 40 vjet.

Lindrit Rustemaj, 20 vjet.

Enver Hoxhaj, 40 vjet.

Rufki Dogani, 40 vjet.

Mirsad Qerimi, 20 vjet.

Bajram Elshani, 40 vjet.

Nexhbedin Lika, 40 vjet.

Lirim Krasniqi, 40 vjet.

Sevdail Miftari, 40 vjet.

Fatmir Reçica, 40 vjet.

Arsim Bajrami, 13 vjet.

Mirsad Pajaziti, 13 vjet.

Ragmi Latifi, 18 vjet.

Seadudin Abdullahu 14 vjet.

Elham Arifi 13 vjet.

Ebib Alii, 12 vjet.

Nga të akuzuarit janë liruar 4 persona: Ibrahim Murtezani, Besnik Ajdini, Besnik Bajrami dhe Fazli Osmani./21Media

746 vjet burg për të dënuarit e Kumanovës, 7 prej tyre me burg të përjetshëm