Demhasaj:  Deputetët rregulluan bazën ligjore për pagat vetëm për vete.-Haxhiu: Të gjithë ish-deputetët e legjislaturës së fundit po marrin pagën bazë

Demhasaj:  Deputetët rregulluan bazën ligjore për pagat vetëm për vete.-Haxhiu: Të gjithë ish-deputetët e legjislaturës së fundit po marrin pagën bazë

Deputetët e legjislaturës së shtatë të Kuvendi të Kosovës vazhdojnë ende t’i marrin pagat nga ky institucion dhe sipas Sekretarit të  Kuvendit, Ismet Krasniqi, në bazë të ligjit për të drejtat dhe përgjegjësitë e deputetit, ata do t’i marrin pagat deri në gusht të vitit 2020. Edhe monitoruesit e punës së Kuvendit, thonë se kjo çështje është e rregulluar me ligj./21Media