Është bërë një studim nga një Universitet botëror

Është bërë një studim nga një Universitet botëror

Librat e kanë fuqinë të na bëjnë të qajmë dhe të qeshim. Por, çka nëse kanë edhe përfitime shëndetësore po ashtu?

3.600 njerëz mbi 50 vjet morën pjesë në një studim të bërë nga Universiteti Yale, shkruan rtv21.tv

Ata të cilët lexojnë më gjatë se 3.5 orë jetojnë dy vjet më gjatë se ata të cilët nuk jetojnë.

Studimi zbuloi se të lexosh libra është më përfituese se sa të lexosh revista./21Media