Situata interesante

Situata interesante

Është e vështirë të diskutohet me faktin se gjithçka që bëni, duhet ta bëni sa më mirë.

Dëshira për një “përfundim të përsosur” e bëri dikë të djegë një fustan të dasmës, të mbushë një veturë me “vibrime pozitive” dhe madje të bie në një pishinë për hirë të një fotoje interesante.

Disa nga to mbase mund t’ju kujtojnë dikë që ju e njihni!

Më poshtë ju sjellim disa situata kur njerëzit kanë dashur të bënin më të mirën, por kanë dështuar./21Media