Opozita kërkon shkarkimin e zyrtarëve me aktakuza dhe nën hetime

Loading...

Opozita kërkon shkarkimin e zyrtarëve me aktakuza dhe nën hetime

Opozita me theks LDK-ja ka kërkuar shkarkimin e zyrtarëve të lartë me aktakuza dhe nënë hetime, duke ngritur shqetësimin se të njejtit do të jenë pjesë e raportit të nesërm të Komisioni Evropian për vendet e ballkanit perëndimor.

Debat u zhvillua edhe për shumë cështje të tjera, ndërkohë, kryeministri Haradinaj nuk mori pjesë për të raportuan në 4 interpelanca./21Media