Njëra nga novitetet e veturave më të pritura është kapur në rrugë, ndërsa sipas komenteve dhe analizave të para, shumica e kritikëve janë të kënaqur.

Njëra nga novitetet e veturave më të pritura është kapur në rrugë, ndërsa sipas komenteve dhe analizave të para, shumica e kritikëve janë të kënaqur.

Automjeti  ka mbetur i ngjashëm me prototipin e parë, me disa ndryshime estetike, sidomos në pjesën e parme.

Interieri megjithatë është risia më e madhe. Megjithatë, është panjohur nëse kjo zgjidhje do të mbetet edhe dy muaj kur të fillojë prodhimi./21Media