Ai për këtë e ka informuar Kek-un

Ai për këtë e ka informuar Kek-un

Është një ndër aktorët më të dashur për publikun por ai është edhe ndër personat me aktiv në ngjarjet aktuale në vendin tonë.

Bëhet fjalë për aktorin Fatmir Spahiu i cili nuk harron të postoj statuse në stilin e tij humoristik.

Së fundi ai ka thënë se ka dhënë dorëheqje dhe se për këtë e ka informuar edhe Kek-un.

“Pas shume analizave vendosa me dhan edhe une doreheqje te parevokueshme. Per kete veprim timin informova Kek-un.” ka shkruar “Oki” në facebook./21Media