Në mesin e të lënduarave janë 9 zjarrfikës

Në mesin e të lënduarave janë 9 zjarrfikës

Së paku 10 persona kanë marrë lëndime nga zjarri që ka shpërthyer në një pyll pranë qytetit portugez Tramagal. Në mesin e të lënduarave janë 9 zjarrfikës, njoftoi sot shërbimi emergjent i vendit.

“Zjarri i cili shpërtheu në mëngjes, është vënë nën kontroll pasditen e sotme dhe nuk paraqet rrezik për popullatën dhe zonat që janë të prekura nga zjarri”, tha shefi i emergjencave, Jose Guilherme.