Promovohet libri me përmbledhje të punimeve shkencore

Promovohet libri me përmbledhje të punimeve shkencore

Instituti Albanologjik i Kosovës, në 10 vjetorin e vdekjes së etno-muzikologut, Bahtir Sheholli, organizoi tryezën përkujtimore, ku u fol për punën dhe veprimtarinë e tij. U promovua edhe libri “Veprimtaria shkencore dhe intelektuale e Bahtri Shehollit”, libër ky, në të cilin janë përmbledhur të gjitha punimet e tij shkencore./21Media