Prezantohet projekti i Këshillit të Evropës: “Fuqizimi i luftës kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje”

Prezantohet projekti i Këshillit të Evropës: “Fuqizimi i luftës kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje”

Zyra e Këshillit të Evropës në Prishtinë, prezantoi projektin “Fuqizimi i luftës kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje”. U tha se edhe pse Kosova ka shënuar hapa pozitivë kundër luftimit të kësaj dukurie, ka ende punë për t’u bërë./21Media