101 pako të dhuratave për Qendrën Burimore ”Përparimi” në Prishtinë

101 pako të dhuratave për Qendrën Burimore ”Përparimi” në Prishtinë

101 nxënësit e  Qendrës Burimore,”Përparimi” në Prishtinë, sot festuan për sukseset e vitit 2019. Dhuratat, mysafirët këngëtarë dhe njerëzit e vullnetit të mirë i gëzuan fëmijët e kësaj qendre burimore.(Teksti-Afërdita Duraku, kamera-Aid Brekolli )./21Media