OJQ "Nëna dhe fëmijë të lumtur” ndan 31 dhurata

OJQ “Nëna dhe fëmijë të lumtur” ndan 31 dhurata

Periudha kur më shumë marrim dhe japim dhurata është kjo e festave të fundviti. Një organizim në ndarje të dhuratave këto ditë bëri edhe Organizata joqeveritare ‘Nëna dhe fëmijë të lumtur”.
Kjo organizatë zgjodhi ti gëzoj fëmijët  e shtrirë në repartin hemato-onkologjik./21Media