Tryezë për dialogun me Serbinë

Tryezë për dialogun me Serbinë

Ekipi shtetëror dhe ligji për bisedime me Serbinë janë antikushtetue, kështu u tha në tryezën që grupi parlamentar i LDK-së dhe grupi parlamentar i Vetëvendosjes, organizuan për  kushtetutshmërinë dhe përgjegjësitë institucionale në procesin e dialogut me Serbinë.
Siq u tha dialogu duhet të kthehet në pikën zero dhe bashkë me këtë të shkohet në zgjedhje të reja për të fituar legjitimitetin politik./21Media