Krasniqi: Ideja për korrigjimin e kufijve mashtrim.-Sejdiu: Iniciativa e cila kapërcen mandatin kushtetuese është problemtike.-Kuçi: Na duhet garanci ndërkombëtare për marrëveshje me Serbinë

Krasniqi: Ideja për korrigjimin e kufijve mashtrim.-Sejdiu: Iniciativa e cila kapërcen mandatin kushtetuese është problemtike.-Kuçi: Na duhet garanci ndërkombëtare për marrëveshje me Serbinë

Ideja për korrigjimin e kufijve dhe arritja e marrëveshjes përfundimtare me Serbinë është komentuar nga ish-presidenti Fatmir Sejdiu. A ka pyetur se cila është esenca e asaj ideje që po korrigjojmë territore, po marrim diçka e s’po japim asgjë?! Sejdiu ka kërkuar që para çdo marrëveshje me Serbinë të merret vlerësimi i Gjykatën Kushtetuese. Në tryezën për të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen e  dialogut Kosovë -Serbi, mësimet që lidershipi i Kosovës duhet t’i përsërisë, u tha se duhet edhe garanci ndërkombëtare për marrëveshjen përfundimtare me Serbinë. /21Media