Deputetët pak besojnë se sivjet mund të arrihet marrëveshje

Deputetët pak besojnë se sivjet mund të arrihet marrëveshje

Bisedimet Kosovë – Serbi edhe më tej janë në fazën pezull. Nuk dihet se kur do të rifillojnë këto bisedime. Të dy palët nuk lëvizin nga qëndrimet e tyre tashmë të njohura. Ndër deputetë, edhe të pushtetit, edhe të opozitës, ka pikëpamje se është pak e besueshme se gjatë këtij viti mund të arrihet marrëveshje përfundimtare midis Kosovës dhe Serbisë./21Media