Veseli: Duhet të bëhemi bashkë kundër Serbisë.-Sejdiu: Së pari platrofma, mandej ekipi negociator.-Kusari: Nëse ska konsensus vendi të shkoj në zgjedhje

Veseli: Duhet të bëhemi bashkë kundër Serbisë.-Sejdiu: Së pari platrofma, mandej ekipi negociator.-Kusari: Nëse ska konsensus vendi të shkoj në zgjedhje

Ka përfunduar pa marrëveshje takimi i thirru nga kryetari i Kuvendit Kadri Veseli me partitë politike, për harmonizimin e qëndrimeve për rezolutën e dialogut me Serbinë. Por, kryeparlamentari Veseli e ka quajtur takim konstruktiv. Ndonëse ishin ftuar të gjitha partitë politike aty munguan përfaqësuesit e LDK-së dhe Vetëvendosjes. Ndërsa, PSD-ja dhe Alternativa morën pjesë. Mediat nuk u lejuan që ta përcjellin nga afër këtë tryezë. /21Media