Opinione në temën : Dialogu Kosovë - Serbi

Opinione në temën : Dialogu Kosovë – Serbi

Gjatë parafushatës dhe fushatës zgjedhore bisedimet Kosovë – Serbi janë dhe do të jenë temë e pashmangshme.

Secili parti dhe të gjitha kandidatë për kryeministër do të paraqesin qëndrimet e tyre për këto bisedime.

Njohës të rrethanave, ndërkaq, shtrojnë nevojën për një unitet të partive për t’u përballur me Serbinë./21Media