Hoxhaj: Ftoj LDK-në dhe VV-në që të bëhen pjesë e ekipit negociator.-Krasiqi: Nuk duhet të përsëritet skenari që ka ndodhur me demarkacionin.-Greiçevci: Do të ishte produktive përfshirja e LDK-së në dialog Hoxhaj: PDK-ja dhe LDK-ja kanë qenë bashkë në momentet historike, duhet përsëri të jenë bashkë

Hoxhaj: Ftoj LDK-në dhe VV-në që të bëhen pjesë e ekipit negociator.-Krasiqi: Nuk duhet të përsëritet skenari që ka ndodhur me demarkacionin.-Greiçevci: Do të ishte produktive përfshirja e LDK-së në dialog
Hoxhaj: PDK-ja dhe LDK-ja kanë qenë bashkë në momentet historike, duhet përsëri të jenë bashkë

Zëvendëskryeministri njëherësh anëtar i ekipit negociator për bisedimet me Serbinë, Enver Hoxhaj, edhe një herë u ka bërë thirrje LDK-së dhe Vetëvendosjes që të bëhen pjesë e ekipit shtetëror për bisedime me Serbinë. Sipas tij, tani është momenti  që klasa politike të jenë bashkë përball Serbisë. Edhe analistët politik vlerësojnë se përçarjet politike rreth dialogut më së shumti i bëjnë dëm vendit. /21Media