Gashi: Diaspora është fuqia më e madhe e Kosovës .-  Pacolli: Kosova ka nevojë për promovimin e gjuhës dhe kulturës                                                  

Gashi: Diaspora është fuqia më e madhe e Kosovës .-  Pacolli: Kosova ka nevojë për promovimin e gjuhës dhe kulturës                                                  

Instituti Demokratik i Kosovës, në bashkëpunim me Drejtorinë për Hulumtime Parlamentare, Arkiv dhe Bibliotekë të Kuvendit të Kosovës, organizuan tryezën me temën “Organizimi i Qendrave Kulturore në Diasporë”. U tha se diaspora është një ndër kontribuuesit më të mëdhenj në ekonomi dhe në zhvillimin shoqëror e politik në vend./21Media