Dieta tre ditore

Dieta tre ditore

Ushqimi i shëndetshëm dhe aktiviteti i rregullt fizik kanë rëndësi të madhe për ruajtje të peshës normale. Megjithatë, mund të provoni edhe dietën treditore e cila mund të shpejtojë dukshëm procesin e humbjes së peshës.

Regjimi i të ushqyerit:

Dita e parë

Mëngjesi: 1 patate e zier pa krip, 1 gotë jogurt
Dreka: 2 patate të ziera pa krip, 1 gotë jogurt
Darka: 2 gota jogurt

Dita e dytë

Mëngjesi: 1 gotë jogurt
Dreka: 2 patate të ziera pa krip, 1 gotë jogurt
Darka: 1 patate të zier pa krip, 1 gotë jogurt

Dita e tretë

Mëngjesi: 1 patate të zier pa krip
Dreka: 1 patate të zier pa krip, 1 gotë jogurt
Darka: 1 gotë jogurt.

Ata të cilët e kanë provuar këtë dietë thonë se për tri ditë kanë humbur edhe deri në pesë kilogram, mirëpo pas përfundimit të dietës patjetër duhet t’i kushtoni kujdes ushqimit, që yndyrat e shkrira të mos ju kthehen./21Media