Nuk dihen ende shkaqet e zjarrit

Nuk dihen ende shkaqet e zjarrit

Në aeroportin e Frankfurtit, një automjet është djegur sot dhe 10 punëtorë janë plagosur  lehtë për shkak të inhalacionit të tymit.

Kompania ajrore gjermane Lufthanza njoftoi se ende nuk janë të qarta shkaqet e zjarrit.

Me këtë rast është dëmtuar kabina e pilotëve, në të cilin nuk ishte askush.

Incidenti nuk rrezikoi trafikun ajror, transmeton AP.