Përveç dëmeve materiale nuk ka pasoja në njerëz

Përveç dëmeve materiale nuk ka pasoja në njerëz

Një shtëpi është përfshirë nga zjarri në rrethana të panjohura dje rreth orës 11:25 në fshatin Gradicë të Drenasit.

Sipas Policisë, njësitë përkatëse dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin.

Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për të lënduar.