Intervenuan zjarrfikësit

Intervenuan zjarrfikësit

Qendra rajonale për menaxhim me kriza në Maqedoni, informoi se një shtëpi është djegur dje edhe në Kumanovë në rrugën “Done Bozhinov”.

Zjarri ka shpërthyr në ora 12:20, ndërkohë kanë intervenuar katër zjarrfikës dhe kanë arritur që në orën 12:55 ta shuajnë zjarrin.

Shkaqet e zjarrit dhe dëmet materialet do të vërtetohen pas ekspertizës së kryer./TV21