Fakulteti Juridik me teknologji të re dhe bashkëpunimi ndërkombëtar

Fakulteti Juridik me teknologji të re dhe bashkëpunimi ndërkombëtar

Në disa fakultete të Universitetit të Prishtinës ka filluar digjitalizimi i shërbimeve për student. Përmes këtij sistemi ata gjejnë literaturën për studime dhe komunikojnë më lehtë me profesorët. Një sistem I tillë me sukses po shfrytëzohet edhe nga studentët e fakultetit Juridik në Prishtinë./21Media