Palmer: Taksa është bërë një pengesë për dialogun.-Haxhiu: Taksa do të zëvendësohet me masën e reciprocitetit

Palmer: Taksa është bërë një pengesë për dialogun.-Haxhiu: Taksa do të zëvendësohet me masën e reciprocitetit

Pas dorëheqjse së Qeverisë Haradinaj, e cila aplikoi taksën 100 për qind ndaj mallrave serbe dhe atyre boshnjake, faktori ndërkombëtar, shoqëria dhe komuniteti i biznesit, masën e reciprocitetit ndaj taksës e shohin më  të favorshëm për Kosovën./21Media