Dimovski, shpjegoi situatën aktuale

Dimovski, shpjegoi situatën aktuale

Ministri i Bujqësisë Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujit në Maqedoninë e Veriut, Trajan Dimovski, shpjegoi situatën aktuale me Kosovën për ndalimin e importit të patateve dhe mjaltit nga Maqedonia e Veriut.

Ministri në largim i Tregtisë dhe Industrisë në Kosovës, Endrit Shala, dje ka marrë vendim që t’i vendos masa reciproke produkteve të Maqedonisë së Veriut./21Media