Ramush Haradinaj nderohet me mirënjohje

Ramush Haradinaj nderohet me mirënjohje

Në ceremoninë e diplomimit të studentëve në kolegjin e shkencave mjekësore, “Rezonanca”, u tha se diplomat e tyre vlerësohen  baraz me ato të univeersiteteve të BE-së dhe më gjerë./21Media