U diplomua gjenerata e 14 e studentëve të Rochester Institute of Technology

Loading...

U diplomua gjenerata e 14 e studentëve të Rochester Institute of Technology

Presidentja e këtij institucioni arsimor në Kosovë, Sharon Hart u shpreh e kënaqur dhe shumë krenare me studentet dhe arritjet e tyre. Në këtë ceremoni mori pjesë edhe Ish-Komandanti Suprem i Forcave Aleate të NATO-s në Europë, Wesley Clark, i cili bëri me dije se rinia janë e ardhmja e Kosovës./21Media