Gjashtë lloje të burrave nga rrjetet sociale

Gjashtë lloje të burrave nga rrjetet sociale

Një studim i vitit 2013 ka treguar se pothuajse 1/3 e çifteve moderne janë takuan në internet në platformat e mediave sociale, në biseda, në forume dhe në faqet e internetit të specializuara.

Komunikimi në internet është bërë një gjë e përditshme dhe ne nuk kemi më frikë se po bisedojmë me një maniak, përcjell rtv21.tv

Sidoqoftë, jo të gjitha datat dhe marrëdhëniet përfundojnë mirë dhe ne mund të pendohemi për kohën që kemi humbur me njerëzit e gabuar.

Më poshtë ju ftojmë të shikoni profilet e njerëzve, të cilët nuk kanë gjasa të krijojnë një partner të mirë. Disa prej tyre duan të përdorin ty dhe të zhduken dhe të tjerët nuk do të të lënë vetëm, edhe kur të doni.

1. Një kërkues për një natë

Foto: Disa foto të trupit të tij të zhveshur: në plazh, në pishinë, ose vetëm në shtëpi. Shumica e fotografive nuk tregojnë fytyrën e tij.

Info: Mosha dhe puna (shpesh, puna nuk është reale). Ata zakonisht shkruajnë se ata do të kalojnë vetëm 3 ditë në qytetin tuaj, ata janë duke kërkuar për njerëzit që të “kenë një kohë të mirë me ta”.

Sjellja: Ai do të thotë se ai ra në dashuri me ju dhe se jeni ndryshe nga vajzat e tjera. Por, e gjithë kjo shërben vetëm për një qëllim. Ai mund të jetë i drejtpërdrejtë në lidhje me qëllimet e tij, ai mund të të ftojë në një restorant dhe pastaj, në një hotel ose në vendin tuaj. Ai shpesh thotë gjëra të çuditshme si “A ju pëlqejnë aventurat?” Ose “Sa larg jeni gati për të shkuar?”

Çfarë duhet të bëni: Injoroni mesazhet e tij. Nëse jeni në rregull me “zbavitjen” me një të huaj, mbani mend për sigurinë tuaj. Për shembull, tregoni një miku kur dhe ku po shkoni, përcjell rtv21.tv

2. Një fans i fëmijëve dhe i kafshëve

Foto: Me kafshë, kryesisht me qen. Fotot me vëllezërit / motrat e reja, nipërit, fëmijët e shokëve.

Info: Për t’u siguruar që të kuptoni se sa i do fëmijët dhe kafshët, ai do ta përsërisë këtë në përshkrimin e profilit.

Sjellja: Interneti është plot me artikuj që thonë se pronarët e përkëdhelur janë të orientuar kah familja. Kjo është arsyeja pse disa djemë përdorin qen për të dhënë përshtypjen se janë shumë të dashur dhe të kujdesshëm. Ata shpresojnë që ju do të verboheni nga ajo që ata kanë për të ofruar dhe nuk do të vërejnë defekte të tyre.

Çfarë të bëni: Mundohuni të flisni për kafshët dhe fëmijët sa më pak që mundeni dhe të zbuloni se cilat gjëra të tjera ai ka në jetën e tij. Tiparet që një djalë fsheh mund të jetë një surprizë e pakëndshme për ju në të ardhmen.

3. Fanatik

Foto: Kostumet e karnavalit, paraqitjet e çuditshme, vende të çuditshme, fotografitë e grupeve me miqtë e çuditshëm.
Info: Absurd, shaka të çuditshme që ju nuk mund të kuptoni.

Sjellja: Ata shpesh fillojnë bisedën në një mënyrë të çuditshme, ata mund t’ju bëjnë një pyetje të çuditshme për të demonstruar krijimtarinë e tyre, përcjell rtv21.tv

Çfarë duhet të bëni: Më shumë gjasa, keni mjaft gjëra për t’u shqetësuar në jetën tuaj, a keni nevojë vërtet për një të tillë? Para se të shihni fytyrën e vërtetë të këtij njeriu, do të duhet të grisni shumë letra ambalazhi.

4. I rregullt në klubet e natës

Foto: Sigurisht, nga klubet e natës.

Info: “YOLO”, alkool, partitë.

Sjellja: Njerëz të tillë shpesh do t’ju kompleksojnë dhe do t’ju pyesin ku po “ftoheni” dhe gjithashtu do t’ju tregojnë histori për jetën e tyre super interesante.

Çfarë të bëni: Nëse jeni duke kërkuar për një marrëdhënie serioze, nuk keni nevojë për këtë djalë. Zakonisht, vetëm njerëzit emocionalisht të papjekur sillen në këtë mënyrë. Ata nuk mund të marrin vendime për të rritur dhe rrallë mendojnë për të nesërmen.

5. Fans i veturave

Foto: “Unë në makinë”, “Unë pranë makinës”, “Kjo është makina ime”.

Info: Çfarë informacioni ju nevojitet? Ai ka një makinë!

Sjellja: “Hej, baby, ju doni të shkoni për një udhëtim?”

Çfarë duhet të bëni: Sigurisht, është mirë nëse një person ka para të mjaftueshme për të blerë një makinë. Por, nëse ai nuk ka asgjë tjetër për të qenë krenar, a keni nevojë vërtet për një njeri të tillë?

6. Njeriu i përkryer

Foto: Fotot profesionale para vendeve të bukura dhe qyteteve të ndryshme.

Info: Nuk ka hapësirë të mjaftueshme për informacionin rreth tij: ai udhëton, është atletik, bën fotografi, ndihmon nevojtarët…, përcjell rtv21.tv

Sjellja: Të gjitha interesat tuaja aksidentalisht do të përputhen. Ju do të thoni se ju doni gatim – ai do të thotë se ai eksperimenton dhe gatuan diçka të re çdo fundjavë. Ju e doni vizatimin – ai do të thotë se ai bën gjithashtu: veprat e tij madje morën shpërblime në shumë gara!

Çfarë duhet të bëni: Nuk ka gjë të tillë si një person i përsosur. Ky lloj dëshiron vetëm të duket ideal që mund të sinjalizojë se ky njeri ka çështje serioze psikologjike. Më shumë gjasa, ai do të jetë shumë manipulues dhe narcisist. Pra, mos e besoni këtë gjë pseudo-ideale./21Media