Mos i hidhni rrobat e vjetra

Mos i hidhni rrobat e vjetra

Vajzat janë ato të cilat ankohen thuajse vazhdimisht në lidhje me rrobat e tyre, ndoshta në dollapin e tyre ka rroba të cilat janë të mira, por, që nuk dëshirojnë t’i veshin ato për shkak të stilit apo madhësisë së tyre, dhe shpesh herë ato i hedhin.

Por  a keni menduar se ato rroba të cilat qëndrojnë në dollap të pa prekura, t’i riktheni në rroba me stil dhe mjaft të bukura, shkruan rtv21.tv

Më poshtë mund t’i gjeni disa ide se si t’i rimodeloni rrobat e juaja. /21Media