“Dielli po shkëlqen mbi mbretin e ri”, por jo në versionin e animuar

“Dielli po shkëlqen mbi mbretin e ri”, por jo në versionin e animuar

Një befasi tjetër për Ditën e Falenderimeve, erdhi pikërisht nga shtëpia më e madhe diskografike Disney. Ata publikuan një pjesë të shkurtër të filmit më të dashur të fëmijëve “ The Lion King”, të cilin e njohim në version të animuar, por këtë vit po vjen me version të vërtetë, shkruan PEOPLE.

Related image

Regjisori, Jon Favreau edhe më parë kishte realizuar filma të cilët kanë qenë të animuar, ndër ta edhe “The Jungle Book”.

Related image

Image result for the jungle book both version

Aktorët që do të sikronizojnë zërin e personazheve janë: James Earl Jones, në rolin e Mufasës, Donald Glover, në rolin e Simbës, Beyoncé , në rolin e Nalas, Chiwetel Ejiofor, në rolin e Scarit, Seth Rogen dhe Billy Eichner, si Pumba dhe Timoni./21Media

Image result for lion king