Komunat e Kosovës nuk kanë harta zonale

Komunat e Kosovës nuk kanë harta zonale

Në “Ditën botërore të planifikimit të Qyteteve”, në një konferencë të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, u tha se zonat urbane në Kosovë janë rritur, ndërsa komunat e Kosovës nuk kanë harta zonale./21Media