Libri i Mirela Oktrovës u vlerësua album, ditar dhe rrëfim gazetareje profesioniste

Libri i Mirela Oktrovës u vlerësua album, ditar dhe rrëfim gazetareje profesioniste

Ditari dokumentar “55 ditë” i gazetares dhe studiueses Mirela Oktrova është promovuar sot në Prishtinë. Në këtë libër monografik ajo ka prezantuar dëshmi nga koha e raportimit të saj për Dojçe Velle nga kampi  i refugjatëve në Bllacë dhe hyrja e NATO-s në Kosovë. /21Media