Kryesia e LDK-së do të bëjë homazhe tek varri i tij në Velani

Kryesia e LDK-së do të bëjë homazhe tek varri i tij në Velani

Për nder të ditëlindjes së 74-të, të ish-Presidentit Ibrahim Rugova kryesia e LDK-së do të bëjë homazhe tek varri i tij në Velani.

Ibrahim Rugova ishte lindur më 2 dhjetor të vitit 1944 në fshatin Cerrcë të Istogut. Ibrahim Rugova, ishte Presidenti i parë i Kosovës, duke shërbyer në vitet 1992–2000 dhe përsëri në vitet 2002–2006, ishte Intelektual, politikan, akademik dhe shkrimtar.

Ish – presidenti Rugova ka vdekur më 21 janar të vitit 2006. /21Media